ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ, Κώστας Τριαντάφυλλος – Περιοδείες σε Πυργί, Θυμιανά, Καστέλο και Νοσοκομείο 

Περιηγηθήκαμε στην Αγία Παρασκευή στο Καστέλο, στο Νοσοκομείο, θέλουμε να μην αφήσουμε γωνιά της πόλης και των χωριών που δεν θα έχουμε περπατήσει σε μια προσπάθεια να γνωριστούμε.
 Επισκεφτήκαμε επίσης τα Θυμιανά και το Πυργί. Σας ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα και το χρόνο σας που μοιραστήκατε μαζί μας σε μια προσπάθεια τόσο να ακούσουμε τους προβληματισμούς σας όσο κι εσείς να ακούσετε το πρόγραμμα μας.
 Δεσμευόμαστε ανάμεσα στα άλλα, για: Ολοκλήρωση νέας πτέρυγας δημοτικού σχολείου Θυμιανών. Ανακαίνιση της αγροτικής αποθήκης Θυμιανών σε συνεργασία με την ΕΜΧ και της δημοτικής αποθήκης Θυμιανών, για δημιουργία αποθηκευτικού και εκθεσιακού χώρου με θεματικές: επεξεργασία πέτρας, μόστρα, εργοστάσιο Κεραμείων.
 Αναβάθμιση του δημοτικού σταδίου Πυργίου. Ανάδειξη της τέχνης της χαρακτικής στο Πυργί. Ενεργοποίηση κληροδοτήματος Λαγούδη προς όφελος του σχολικού κέντρου Πυργίου. Δημιουργια βιολογικού καθαρισμού κλειστού συστήματος τύπου compact στο Πυργί (όπως και στη Καλαμωτή, στα Μεστά, στην Ελάτα, στη Συκιάδα καθώς και περιφερειακά της πόλης). Αξιοποίηση του «πόρτο Καστέλο» προς όφελος της περιοχής σε συνεργασία με την Ένωση Αγιοπαρασκευουσιων Κρήνης Μικρας Ασίας. Επισκευή της αυλής του Βουρειου Δημοτικού Σχολείου, όπου μας δηλώθηκε ότι έχουν καταγράφει πολλοί τραυματισμοί παιδιών.
 Αξιοποίηση, φροντιδα και επιμέλεια της παραλίας της Αγιας Παρασκευής («το Γιαλουδάκι»)και καθιέρωση λογικων τιμων μίσθωσης καθώς και άμεση εκπόνηση μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης της. Σήμερα σας συναντούμε για να σας ζητήσουμε να μας δώσετε την δύναμη να κάνουμε πράξη την επόμενη ημέρα των εκλογών όσα εγγράφως σας υποσχόμαστε. Σας ακούμε με προσοχή και ζητούμε τη βοήθειά σας να εντοπίσουμε την παραμικρή λεπτομέρεια που επηρεάζει αρνητικά τη ζωή μας σε κάθε γωνιά του νησιού! Για εμάς η σχέση μας, είναι σχέση εμπιστοσύνης και η ανάγκη να φύγουμε από το τέλμα που μας βύθισε η απερχόμενη δημοτική αρχή, είναι επιτακτική εφόσον θελουμε να δούμε τη Χίο ξανά πρωταγωνίστρια!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.